Blog / Evenementen / Hardlopen · 11 oktober 2020

Virtuele 4 Mijl van Groningen

De 34ste editie van de 4 Mijl van Groningen zal zoals normaal een geweldige feest worden in de stad Groningen en in Haren, maar helaas gaat dit niet gebeurden omdat we nog steeds met COVID-19 in onze maag zitten. Maar de organisatie heeft een mooie alternatief 4 mijl bedacht, een virtuele editie van de 4 mijl van Groningen.

eindelijk een uitdaging waar ik op zat te wachten, want ik moet wel een doel hebben om te gaan hardlopen. De organisatie met MyTrace-app een speciale evenement kunnen komen waar ze trots op mogen zijn. Ze hebben de beleving van de normale 4 mijl van Groningen zo levensecht kunnen maken.. Er waren diverse wave waar in je kon starten, die van mijn was om 12 uur.. vijf minuten van te voren kon je je aanmelden via de app, er was zelfs een aftel moment en virtuele startlijn.

Net als andere jaren van deze evenement was er nu ook een beetje regen, maar dat kan de virtuele 4 mijl ervaring niet drukken. De laatste tijd heb ik niet veel hardgelopen of trails gedaan, dus ik ben benieuwd wat voor tijd ik zal halen. En ik heb nog iets goed te maken van de Nacht van Groningen, hier had ik ook geen pr behaald grrr. Ik was dus gebrand om een mooie tijd neer te zetten, en tot mijn verbazing is het zelfs gelukt om 2 persoonlijke record neer te kunnen zetten in een jaar die we snel willen vergeten of toch niet…

2018 tijd: 00:47:17 – 2019 tijd: 00:40:50 – 2020 tijd: 00:39:04

En ik kan best trots zijn op mijn behaalde resultaat, een mooie persoonlijke record. En als toetje ook nog een doel waar ik al een paar jaar mee bezig ben, om de 5 kilometer binnen de 30 minuten te krijgen. Vandaag 11 oktober 2020 is het me gelukt in een tijd van 00:29:48. Wat een geweldige prestatie al zeg ik het zelf…