Blog nieuws / Trailrunning · 14 januari 2021

NOT Strubben-Kniphorstbosch

2021 is begonnen dus nieuwe kansen bieden zich aan, en had niet echt veel motivatie om te gaan hardlopen. Maar de NOT Strubben-Kniphorstbosch is niet een hele lange trail dus hier had ik wel zin in, een mooie 10 kilometer en voor mijn wel even weer een leuke begin van het jaar. Aangekomen op de bekende parkeerplaats omdat ook de NOT Anloo-Gasteren begint, maar deze trail ga je oost kant op.

De weerverwachting was voor vandaag ongeveer 1 a 2 graden, maar gelukkig wel droog. De afgelopen dagen heeft het iets gevroren, en dit zal je ook terug zien op de trail. Een deel van de route komt me bekent voor maar dit heb je natuurlijk snel als je vlakbij woont, maar hoe vaak je ook hier wandelt, mountainbiket of hardloopt je komt nog steeds nieuwe padden tegen. En dat vandaag niet anders zijn, omdat het weer de afgelopen weken best slecht was dat ik dat er veel modder zou liggen op de route. Gelukkig viel dat reuze mee, hier en daar wel een zeer grote plas maar dat was het dan ook wel.

deze 10 kilometer was een mooie begin voor 2021, zelfs in de winter is er genoeg te beleven en te zien. En mijn motivatie is er ook weer een beetje, de volgende NOT staat al op de agenda dit zal pas in februari zijn. Wil jij ook eens een NOT word dan vrienden met ons op Facebook (link)