Blog / Trailrunning · 14 januari 2021

NOT Strubben-Kniphorstbosch

2021 is begonnen dus nieuwe kansen bieden zich aan, en had niet echt veel motivatie om te gaan hardlopen. Maar de NOT Strubben-Kniphorstbosch is niet een hele lange trail dus hier had ik wel zin in, een mooie 10 kilometer en voor mijn wel even weer een leuke begin van het jaar. Aangekomen op de bekende parkeerplaats omdat ook de NOT Anloo-Gasteren begint, maar deze trail ga je oost kant op.

De weerverwachting was voor vandaag ongeveer 1 a 2 graden, maar gelukkig wel droog. De afgelopen dagen heeft het iets gevroren, en dit zal je ook terug zien op de trail. Een deel van de route komt me bekent voor maar dit heb je natuurlijk snel als je vlakbij woont, maar hoe vaak je ook hier wandelt, mountainbiket of hardloopt je komt nog steeds nieuwe padden tegen. En dat vandaag niet anders zijn, omdat het weer de afgelopen weken best slecht was dat ik dat er veel modder zou liggen op de route. Gelukkig viel dat reuze mee, hier en daar wel een zeer grote plas maar dat was het dan ook wel.

Dit was weer een mooie begin voor dit jaar 2021, in deze wintermaanden is er genoeg te beleven en te zien op en langs de trails. Wanneer de volgenden NOT op de agenda staat kan ik nu nog niet zeggen, maar ik hoop dat het niet te lang duurt..