Blog nieuws / Hardlopen · 30 december 2019

Laatste rondje hardlopen in 2019

Mijn laatste rondje hardlopen van 2019 zit er op, een mooie 10 kilometer even kunnen doen om nog de Strava 10K challengers om voltooien. want de resterende dag komen kom ik niet aan het hardlopen toe. Elke jaar bak ik oliebollen en appelflappen, en dit kost altijd een hoop voorbereiding.

Een kort terugblik op mijn sportieve jaar 2019, voor we 2020 mogen inluiden. Qua hardlopen heb ik toch veel kunnen doen de afgelopen jaar, minder dan ik graag had willen doen maar toch. Mijn voornemen om meer Trail te hardlopen is na mijn gevoel ook goed gelukt, en heb een mooi aantal evenementen kunnen doen.. En met 375,4 km hardgelopen te hebben kom ik aardig op schema na de 500 kilometer.. en ook nog 169,4 km gefietst/gemountainbiket…

Helaas is afvallen niet echt gelukt omdat ik nog niet lekker in mijn vel zit, hoop dat 2020 mijn beter gezind is, we gaan het zien wat het volgende jaar zal gaan brengen is een grote vraag. In een aantal landen hebben ze nu een virus (een soort griepvirus) dit kan veel ellende veroorzaken als het onze kant op komt.

De komende tijd zal hardlopen even niet worden, de komende maand is het hier een beetje druk met van alles en nog wat. Maar ik ben ook aan het herstellen van mijn zware burn-out, en zal ook nog een onderzoek krijgen voor slaapapneu. Nu eerst even rust nemen en de komende dagen genieten van oliebollen bakken en oud en nieuw vieren