Virtuele Menzis 4 mijl van Groningen

KeizerMan

Eindelijk weer een mooie uitdaging: de 34ste speciale virtuele 4 mijl van Groningen editie, is door de Corona virus anders dan andere keren. Het was niet mogelijk om een normale Menzis 4 mijl van Groningen evenement te organiseren. Dan is een virtuele wedstrijd de beste optie in deze lastige tijd voor veel evenementen in de hele wereld. De organisatie heeft echt alles uit de kast getrokken om deze speciale evenement door te laten gaan. En met de samenwerking van MyTrace-app is het zeker wel goed gekomen, de beleving van de Menzis 4 Mijl van Groningen zo levensecht mogelijk nagebootst is best wel goed gelukt..

Mijn start was precies om 12 uur, dus aftellen en de startlijn over voor deze 4 mijl van Groningen 2020 virtuele versie. Ook dit jaar was er regen met dit evenement, maar dat kan de pret zeker niet drukken….

Door de corona virus heb ik dit jaar niet echt aan een evenement meegedaan, wat voor mij best teleurstellend is. Maar dit evenement wilde ik sowieso doen, en ik was gebrand om een mooie tijd neer te zetten. En ik kan alleen maar zeggen, dat het best goed is gelukt naar mijn gevoel. In 2019 was mijn tijd 00:40:50 Vandaag, 11 oktober, had ik een tijd van 00:39:04 wat een geweldige prestatie al zeg ik het zelf… O ja, en ook nog als een toetje op de taart een hele mooie persoonlijke record op de 5 kilometer, 00:29:48 mijn eerste 5k onder de 30 minuten ooit….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *