Over Mij

Hoi en welkom op KeizerMan.nl

Over KeizerMan.nl

In 2013/2014 heb ik de naam keizerman.nl geregistreerd bij mijn host, en ben gaan bouwen met Joomla. Voor de mensen die niet weten Joomla! is,het is een content management systeem (CMS). Hiermee kun je websites en krachtige online toepassingen mee bouwen. Toen die tijd deed ik veel aan kajakken, en heb mijn verhalen en andere informatie op KeizerMan gezet over mijn hobby/sport. Dit was de start van mijn website. In 2015 ben ik gestopt met kajakken omdat ik niet meer kon peddelen. Ik had steeds maar last van mijn schouder, en de pijn ging niet weg.

Toen ben ik rustig gaan mountainbiken, en had hiermee veel minder last van mijn schouder. En dit heb ik met veel enthousiasme gedaan, en heb aan veel evenementen meegedaan in noord/oost Nederland. Dit deed ik veel met mijn zwager, en we hebben samen leuke ervaringen opgedaan. Zo hebben we al een aantal keren meegedaan aan Mountainbike Mania. Deze moet je gedaan hebben als mountainbiker is mijn mening, een hoop lol en plezier. In 2018 ben ik ook gaan hardlopen om mijn conditie verder omhoog te werken want ik ben nog wel een gewichtig persoon. Maar begin 2018 heb ik een zware burn-out gehad, en dit heeft mijn leven echt veranderd.

Mountainbiken was niet meer zo makkelijk als ik graag wilde, en heb in 2019 dan ook wel met een beetje tegenzin de mountainbike verkocht. En ben meer gaan hardlopen om mijn hoofd leeg te krijgen, wat soms best wel goed ging. Nu anno 2020 ben ik nog steeds gemotiveerd met trailrunning en hardlopen.

Mijn persoonlijke blog over mijn hardloop, en trailrun avonturen. Maar ook mijn andere persoonlijke interesse komen aan bod.

Ook kun je lezen op KeizerMan.nl hoe ik de balans in mijn leven probeer terug te krijgen, zowel fysiek, mentaal en qua gezondheid. Je moet altijd kunnen blijven dromen! Maar je moet jouw doel niet uit het oog verliezen, maar zet je doel ook niet te hoog als je hem wilt bereiken. Bij elke stap die je zet kom je dichterbij je doel….

Over mij zelf:

Mijn naam is Alje en ben al een tijdje één 40+er. Ik heb een liefdevolle vrouw waarmee ik al 17 jaar mee getrouwd ben. Samen hebben wij twee prachtige dochters, en we leven in een mooie en gezellige gemeente Midden-Groningen.

Natuurlijk ben ik ook wel benieuwd wie jij bent, en welke sport jij doet. Wie weet komen we elkaar eens tegen bij het hardlopen of bij een trailrun evenement ergens in Nederland of er buiten..