NO MOTIVATION FOR RUNNING!

KeizerMan

2020 is echt wel een apart jaar aan het worden, over de hele wereld heerst er nog steeds het coronavirus (COVID-19) variant. De afgelopen tijd is het weer raak in onze landje, we zijn van 2000 besmettingen naar meer dan 8000 gegaan. Alle hardloop en trailrun evenementen zijn weer afgelast, en ik ga er vanuit dat we dit jaar ook geen evenementen georganiseerd zullen worden. Wat best wel een teleurstelling is voor veel sporters onder ons, maar het is even niet anders om verdere besmettingen te voorkomen…

Maar we kunnen langzamerhand wel de conclusie trekken, dat 2020 een jaar is geworden die we heel snel willen vergeten. En dat we snel na 2021 willen gaan, maar ook dan moeten we oppassen voor het coronavirus. Zolang we nog geen medicatie hebben, zullen er heel weinig evenementen worden georganiseerd neem ik aan. Dit hangt ook af van onze overheid, en hoe wij handelen en omgaan met deze @#$# virus..

De foto’s zijn door de jaren gemaakt 😉

RunForestRun Hondsrug was mijn eerste, en hoogstwaarschijnlijk ook mijn enigste die ik zal rennen van Run Forest Run.Veder heb ik nog een aantal NOT kunnen lopen, had graag nog een aantal willen doen maar niet aan toe gekomen. Want ik mis een beetje de motivatie al het hele jaar, maar volgens mij ben ik niet de enigste hardloper of trailrunner..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *