Laatste rondje hardlopen in 2019

KeizerMan

Zo mijn laatste hardloop rondje van 2019 zit er op, de resterende dag kom ik niet aan het hardlopen. Want er moeten ook oliebollen gebakken worden, 2019 was voor mij totaal geen top jaar. En zie er dan ook na uit om 2020 in te mogen luiden.

Qua hardlopen heb ik veel kunnen neerzetten, persoonlijk zijn er nog een aantal stappen genomen worden om weer me zelf te kunnen zijn. een burn out verzet je zomaar niet even, dit heeft tijd nodig helaas. Maar het gaat gelukkig steeds een stuk beter, en ik hoop dat 2020 dan ook voor mij en voor jullie een geweldig jaar zal gaan worden.

Vandaag 29 december nog even een mooie 10 kilometer kunnen doen, ook omdat ik graag de Strava 10K challengers wilde voltooien. En het was ook nog een geweldige avond om te gaan hardlopen, samen met mijn vrouw (zij op de fiets) een mooie rondje te kunnen doen. Tot mijn verbazing zat de tempo er goed in, ze fietste steeds harder… Dat noemt ze een extra motivering, zal best maar thuis was ik helemaal kapot. Maar wel met een nieuwe PR op de 10 kilometer, van 1:17:17 seconden.

Tja wat zal 2020 brengen, dat is nog een grote vraag. in een aantal landen hebben ze nu een virus (een soort griepvirus) dit kan veel ellende veroorzaken als het onze kant op komt. De komende tijd zal hardlopen even niet worden, de komende maand is het hier een beetje druk met van alles en nog wat. Maar ik ben ook aan het herstellen van mijn zware burn-out, en zal ook nog een onderzoek krijgen voor slaapapneu. Nu eerst even rust nemen en de komende dagen vol al genieten, oliebollen bakken en feestvieren Happy 2020

Tot in 2020 en alvast een

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *