Hardlopen en Coronavirus 2

KeizerMan

Het coronavirus zorgt ervoor dat de hele wereld op zijn kop staat en stil staat. Hardlopen is dan ook even anders, alle evenement zijn tot 1 september verboden. Daarmee zijn ook onze loopdoelen weggevallen, en is de motivatie is ook wel een stuk minder (bij mij wel). Maar er is gelukkig goed nieuws, en dat is dat er steeds minder mensen besmet raken en overlijden aan de virus.

Trainen is voor mij lastig, want ik heb zelf weinig inspiratie en motivatie op dit moment. Maar ik heb me wel voor een evenement ingeschreven Rode Loper Run virtual editie. Hiervoor moet je 6,5 kilometer hardlopen, en dit moet tussen 1 mei en 15 mei. We gaan het zien, voor meer informatie link

Maar vandaag toch nog even weer een mooie afstand kunnen afleggen 6,2 km, dit viel best tegen vond ik zelf 😉