De Ruigste Run van de Veenkoloniën 2019

KeizerMan

Afgelopen zondag was het eindelijke weer zover, De ruigste Run van de Veenkoloniën in Sappemeer. En dit was al de 4e keer dat deze evenement weert gehouden. Het is altijd al een grote feest bij deze mudrun, ook dit jaar was het bij manege Stal van Hoorn in Sappemeer.

We doen al vanaf het beging mee met deze modder vertier, en we lopen altijd de 5 kilometer. Dit heeft te maken dat we het in een groepje doen, en het moet voor iedereen leuk zijn. Maar helaas ging het dit jaar een klein beetje mis, want tot onze verbazing zaten we op de 7,5 kilometer parcours.

Blijkbaar hebben we ergens een bordje gemist met de splitsing van de 5 en 7,5 kilometer, de enthousiasme was er en we wisten dat we dit ook wel aankunnen dus we gaan er voor.

Het was weer een geweldige avontuur, en we hebben totaal geen enkel spijt van onze verkeerde afslag. we komen volgend jaar gewoon terug, en doen gewoon weer de 7,5 kilometer want die smaak hebben we te pakken nu. Dan is het de 5 editie van de ruigste Run van de Veenkoloniën, daar willen we zeker aan meedoen.

Organisatie, manege Stal van Hoorn en natuurlijk de vrijwilligers super bedankt voor deze top verzorgde mudrun.