De 7 km van Martenshoek

KeizerMan

Doe al een paar jaar mee aan deze hardloop evenement in Martenshoek, ook dit jaar ben ik er bij. helaas was de weer goden ons niet goed gezind, veel regen in de ochtend. Maar helaas ook in de middag een aantal buitjes, maar we zijn niet van suiker dus gewoon rennen. Een voordeel ik wordt altijd al nat maar dan van mij zweet, de regen verbloemt het een beetje.

Maar de temperatuur was wel goed om een mooie tijd neer te kunnen zetten, als lichaam en geest een zijn. Blijkbaar waren ze op deze dag één, want deze 7 kilometer Martenshoek is ook mijn snelste die ik tot nu heb gelopen. Een mooie persoonlijke record in een lastige jaar, met een mooie tijd van:

nummer 23 – Alje Keizer – Hoogezand – 00:43:08

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *