7 km van Martenshoek

KeizerMan

De afgelopen tijd ben ik besmet met de hardloop virus, in combinatie met mountainbiken is het een mooie afwisseling. Maar ik welde ook wel eens een evenement meemaken, dit om een extra motivatie te krijgen. Maar ook om een goed doel te sponsoren, Straydogs Rescue Nederland is onze goede doel.

Deze hardloopevenement wordt gehouden in mijn eigen gemeente Hoogezand-Sappemeer, 7 kilometer hardloop plezier wordt er vaak gezegd. Ook is deze evenement mijn alle eerste wedstrijd op het gebied van hardlopen. Dus een beetje spanning was er wel aanwezig, mijn kinderen, vrouw en ouders stonden voor ons: Ik en mijn Zus bij de start.

Een beetje aanmoediging was wel goed, zo raak je ook een beetje spanning kwijt. De eerste kilometers ging best snel, iets te snel achteraf. Maar je loop in een zeer grote groep, en je gaat toch onbewust mee met de rest van de hardlopers. Dit houd wel in dat je na twee kilometer tocht iets rustige moet gaan lopen, als je de finish nog op een leuke manier wilt halen. Blijkbaar was het mijn dag, want het rennen ging best heel goed dacht ik.. Bij de vierde kilometer ging het mis, ik had totaal geen energie meer. Maar een hardloopster merkte het op, en moedige me aan om toch door te gaan. En even later ging het al een stuk beter, de man met de muur kwam even langs die gevoel had ik gekregen..

De laatste kilometer was inzicht, en bij de 500 meter voor het eind nog even echt alles er uit gooien want we doen het voor Straydogs Rescue Nederland. Het eindresultaat mag er wezen, een mooie tijd van 48:28. we vonden het een hele mooie ervaring om hieraan mee te mogen doen, en ik hoop nog meer hardloop evenementen/wedstrijden mee te mogen doen! En wij mogen melden dat wij een mooi bedrag van €185,00 hebben opgehaald voor stichting Straydogs Rescue Nederland.

Iedereen bedankt die een donatie heeft gedaan voor Straydogs Rescue Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *